Pište nám Kdo jsme Dokumentace
Home

Telefony 1.1 FAQ

Poslední změna 06.08.2006

 

Nahoru

V noci z 21 na 22. září budou změněna telefonní čísla

Dotazy a odpovědi pro program Telefony z CD 9/02 Softwarových novin


  • Potřebuji protokol o převodu, jak na to? Stáhněte si zde novější verzi, která již umí protokol uložit.

  • Outlook chápe po převodu první trojčíslí jako meziměsto, co s tím mám dělat? Nic, jde o neškodný šum v zobrazení. Pravidla vytáčení fungují správně. Až budete číslo někdy opravovat, zadejte jej ve tvaru +420 (0) číslo.

  • Program nenalezne můj Outlook, co mám dělat? Často dochází k záměně programů Outlook Expres (jednodušší, zdarma) a Outlook (složitější, obvykle je součástí MS Office). Kontakty programu Outlook Expres lze také převést, ale pracněji - postup je popsán v souboru Readme_Cz.txt. Pokud skutečně používáte "velký" Outlook, půjde pravděpodobně o větší problém s instalací programu nebo systému. 

  • Po spuštění z CD program ihned hlásí chybu, co s tím? Jde o nedopatření, za které se omlouvám. Chyba je téměř neškodná, na málo výkonných strojích (16MB paměti apod.) se může projevit zpomalením. Při běžném spuštění myší z Průzkumníka apod. program pracuje bez problémů.

  • Omylem jsem udělal převod dvakrát, co jsem zkazil? Určité riziko je u čísel, ktará původně začínala 0403 nebo 0407, ta prověřte. U ostatních čísel se druhým převodem již nic nemění.